Facebook

Utolsó kommentek

Cherokee - készül a várva várt első!

2011.11.24. 19:17 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Dob + basszus. Ez már megvan. Hétvégén pedig következik a gitár. A  Cherokee zenekar első lemeze készül. A 2000-ben alakult zenekar többször nekifutott már a lemezkészítésnek, de mindig valami közbejött.

Idén viszont már nem lehetett tovább halogatni a dolgot. Az elmúlt 11 év legjobb dalai kerülnek majd fel a lemezre, ami, a tervek szerint jövő májusban jelenik meg, a Hammer Records gondozásában. 

A zenekar azért idén is jelentkezett egy újdonsággal, hiszen tavasszal leforgatták első profi videoklipjüket, a Te vagy a trófeám című nótára. Természetesen tervben van egy második klip is, a lemez megjelenéséhez igazítva és egy nagyszabású lemezbemutató is, nyár elején.
 
A Cherokee-t idén még kétszer láthatják és hallhatják a rajongók és érdeklődők, december 2-án a révkomáromi Rock Club 25-ben és december 3-án, Budapesten a Westbahnhofban. 
 
Gombás László - ének
Altordai Zoltán - gitár
Priskin Viktor - gitár
Kéri Zoltán - basszusgitár
Somogyi Attila - dob
 
http://www.cherokee.hu
https://www.facebook.com/Cherokee.zenekar

Címkék: hírek

Pulzus nevezettek - Bad Taste

2011.11.24. 16:47 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Bad Taste 2008 januárjában alakult Szegeden.A tagokat a rock zene, a sörözés és a csajozás, mint szabadidős tevékenység iránti érdeklődés hozta össze, jóllehet, csak nagyon ritkán sikerül mindhármat maradéktalanul megvalósítaniuk.

Döntő többségében saját számokat játszanak "tök mindegy, csak energikus legyen és hangos" stílusban. Az előbbi felfogásból adódóan a zenéjük leginkább az élő bulik alkalmával éri el igazi célját, ettől függetlenül nemrég készítettek egy 4 számos demo Ep-t, amit sok szeretettel ajánlanánk mindenki figyelmébe.

Tóth András (ének), 
Reszegi László (gitár),
Kovács Zoltán (basszus),
Szalma László (dob)
 
http://soundcloud.com/badtasterocks/sets
https://www.facebook.com/badtasterocks
 

Címkék: pulzus

süti beállítások módosítása