Facebook

Utolsó kommentek

Zorall Tour 2011 - a következő állomás Kazincbarcika - 2011.12.03.

2011.11.26. 23:09 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Jövő héten szombaton Kazincbarcikára érkezik a Zorall cirkusz. A Zorall, saját bevallásuk szerint lakodalmas rockot játszó tánczenekar, de aki legalább egyszer látta a zenekart, az pontosan tudja, hogy ez a kifejezés korán sem helytálló. A Zorall az a zenekar, aki az elmúlt évtizedek legnagyobb slágereit dolgozza át vérprofin, a saját szája íze szerint. Ismerősek ezek a nóták:  Szállj velem, Táncolj, Déli partok, Azért vannak a jó barátok, Balatoni nyár, Országúti randevú? Hallgasd meg őket, az Ő előadásukban. Nagyon Zorall :)

Remek zene, csinos táncos lányok, tűz és fények, igazi profi show. Ez a Zorall!
 
 
 
2011.12.03.
Kazincbarcika, Diamond
 
http://www.zorall.hu/
 
 
 
 

Címkék: ajánló

Pulzus - az első tíz!

2011.11.26. 22:11 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 

 

 

 

 

Megvan az első 10 zenekar, aki jövőre megmérettetheti magát a Pulzus tehetségkutató zsűrije előtt. A bandák között, mondhatni széles a választék, hiszen képviseltetik magukat több évtizede a pályán lévő zenészek és olyan fiatalok is, akik még a nagykorúság határát sem érték el. A stílusok tekintetében is nagy a változatosság, hiszen a pop-rock-tól a punkon át egészen a metal-ig minden megtalálható. A zsűri számára ez természetesen nem lesz releváns, hiszen amit néznek és értékelnek majd, az a hangszeres tudás, a pontosság, a szöveg, és a kreativitás lesz. 

A díjak felajánlói közül többen is képviseltetik magukat majd a zsűriben. Az első díj felajánlója, a Fon-Trade KFT.  képviseletében Schwartz Gábor, aki maga is zenész, Lévai Hangyássy László, aki az V. Zorall Sörolimpián ajánlott fel fellépési lehetőséget az első három helyezettnek, illetve ingyenes próbatermi lehetőséget a Csepel Zeneművek próbatermeiben, illetve Gyurcsik György, a Rockpanoráma szerkesztő-műsorvezetője, aki bemutatkozási lehetőséget ajánlott fel az első helyezett részére. A zsűriben helyet foglal majd Hajnal Gábor, aki mögött 45, zenében eltöltött év áll és Molics Zsolt is, aki szintén több évtizede van a pályán. 
 
A nevezett zenekarok megtekinthetők a Facebook Pulzus oldalán: https://www.facebook.com/Pulzus
 
A rendezvény támogatói: Fon-Trade KFT. Paiste, Render Media, Gitárcentrum, Hangya Produkció, Kontakt rádió, Rádió 17, Rockpanoráma, Rockerek.hu, Lánchíd rádió, Pecsa Café, Petőfi Csarnok.
 

Címkék: pulzus

süti beállítások módosítása