Facebook

Utolsó kommentek

Tatabánya beveszi Tokodaltárót - Dirty Dogs & Black Jack koncert a Klub Hungarikumban!

2011.11.05. 17:58 | Metalkilincs | 3 komment

November 26-án két tatabányai zenekar lesz felelős a hangulatért a tokodaltárói Klub Hungarikumban. A Dirty Dogs és a Black Jack koncertjét tekinthetik meg az érdeklődők egy jelképes 400 forint ellenében. A Dirty Dogs zenekart nem nagyon kell bemutatnom, de ha valakinek mégis kétsége támadta, akkor jöjjön el november 18-án a Roxxyba, ahol is immáron második lemezük lemezbemutató koncertjét nézheti meg.

A Black Jack zenekar tagjai különböző zenekarokból verbuválódtak össze, abból a célból, hogy azt játsszák,ami nekik jól esik illetve ami mindenkinek tetszik. Tanúsíthatom, hogy ez nagyon bejött nekik. A zenekart olyan zenészek alkotják, mint Boros Pöpi, aki sokáig a Hedonist Roosterst erősítette dob-fronton illetve Kerekes László ( L.a.cika) aki a Twin Six zenekar basszusgitárosa volt.


Szóval november 26-án Dirty Dogs és Black Jack Tokodaltárón. És Ti is, ugye? :)

http://www.dirtydogs.hu/
https://www.facebook.com/pages/Black-Jack-Zenekar/187792317929991

Címkék: ajánló

Pulzus nevezettek - Battery Band

2011.11.05. 17:18 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Battery Band 2010 januárjában alapult 16 évesekből álló alternatív-rock banda. Az elmúlt évünk során több nagyobb rendezvényen és tehetségkutatón volt szerencsénk részt venni.Játszhattunk többek között a Dürer kertben, a Syma csarnokban és a néhai Zöld Pardonban is. Bemutatkozó anyagunkat nyáron készítettük és szeptemberben nagy sikerrel mutattuk be az A38 hajó közönségének.

Péterffy Lili – ének
Füstös Bálint – szólógitár
Fehér Áron – ritmusgitár
Törőcsik Kristóf – basszusgitár
Czeglédi Tamás – dob

http://www.facebook.com/batteryband
http://www.soundcloud.com/batteryband

Címkék: pulzus

Pulzus nevezettek - Reason - X

2011.11.05. 17:05 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A tatabányai Reason-X zenekart 5 barát alkotja. Az őket inspiráló zenekarok között találjuk a Bullet for My Valentine-t, az Avenged Sevenfoldot és a System of a Down-t, ennek megfelelőlen saját dalaik is hasonló stílusjegyeket mutatnak. Ezek a dalok már csak a rögzítésre várnak, a  zenekar pedig a közönségére, ami, remélik,hogy nem csak a baráti körből fog állni. Ennek első próbatétele november 12-én Győrben lesz, ahol is a Thornwill zenekar előtt kaptak lehetőséget a debütálásra.
    
Gál Rajmund - Ének
Kirschner Ádám - Szólógitár
Kovács Norbert - Ritmusgitár
Boltsek Erik - Basszusgitár
Árvai Máté - Dob

https://www.facebook.com/ReasonX

 

Címkék: pulzus

Pulzus nevezettek - Corelosa

2011.11.05. 16:39 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

2008 tavaszán a két lelkes komáromi fiatal (a Kuc volt a fiatal és a Kupica a lelkes) hosszas kínlódás után, úgy döntött, hogy felhagy a szarakodással és maguk mellé vesznek egy szólóst, egy dobost, meg egy énekes/szövegírót. Pár nappal később csatlakozott a duóhoz Jozsó - mint kreatív szólógitáros, és egy hónappal később (egyetemi időszak után) Milán - mint szövegíró és billentyűs. Kupica azt az ötletet hozta elő, hogy Milánnal előző közös zenekaruk nevét mentsék át erre a formációra. Az ötlet ellen a tagoknak sem volt kifogása így jött létre a komáromi Corelosa. Sajnos a megfelelő dobost megtalálni nem volt egyszerű feladat, de novemberben sikerült leszerződtetni (leitatni) Arnikét, úgyhogy ezek után már nem volt akadály nekiállni a nagy feladatnak. Sajnos a billentyűsüket (Milán) az egyetemi elfoglaltságai eltávolították a zenekarból, így 2009 januárjától már csak négyes fogatként száguldott tovább a Corelosa gépezete.

2010 nyarán a zenekar ismét öttagú lett, ugyanis Somogyi Előd vállalta el az énekes szerepét. Nem sokkal később, 2010 telén elkészítik hét számos, első demójukat Születés címmel.
2011 nyarán ismét változás áll be a zenekarban, a basszer (Kupica) helyét Gáspár Hangya Krisztián váltja fel.
A jelenlegi felállásban gőzerővel folynak a próbák, koncertek, újabb számok készítése, rögzítése.
A CORELOSA zenekar tagjai :

ARNIKE (Szabó Arnold) - Dobok
JOZSÓ (Tóth József) - Szólógitár
KUC (Kukor Tamás) - Gitár
HANGYA (Gáspár Krisztián) - Basszusgitár
ELŐD (Somogyi Előd) - Ének

http://www.corelosa.hu/

Címkék: pulzus

süti beállítások módosítása