Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

január 2012
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Távirati stílusban - Szalai Gábor (Stoneblade) válaszolt

2012.01.26. 12:05 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 

Készül az új lemez? Mit lehet már elárulni róla?

Igen. Bár koncerteztetjük egy ideje az új anyagot, azt hiszem megérett a rögzítésre. Ennek egy előzetese van már a youtube-on.
11 dalt tartalmazó kb egy órás anyag készül. Véleményem szerint mind hangzásban, mind zeneileg 'érettebb' lesz az ezt megelőző két kislemeznél, bár van 3 nóta azokról, amit újra feljátszunk talán egy kicsit másképpen.
 
Januárban elkészült egy új klip. Hol találtatok ilyen remek helyszínt?
 
Veszprém közelében van egy elhagyott laktanya. Annak idején még az orosz katonák lakták, most nem foglalkozik vele senki. A területen teljesen eluralkodik a természet, csak a hajléktalanok, a graffitisek, no meg a Paintball kedvelői látogatják. A mi helyszínünk színház volt a maga korában. Van még pár ilyen a környéken...
 
Ritkán játszotok Budapesten. Ebben a "vízfejű" országban azt gondolom, hogy ez elengedhetetlen lenne. Mi ennek az oka?
 
Kevesebb meghívást kapunk. Protekció hiányában nem jutunk el sok helyre. Az utóbbi néhány alkalommal bevállaltuk, hogy felmegyünk, de nem lehet számítani utiköltségre sem. Mindent ingyen, persze megértem, hogy ez a legolcsóbb, de egy szórakozóhely mindenképp jól jár. Nem igaz? Befektettünk nem keveset a zenekarba, még egy kisbuszt is vettem, hogy csökkentsük a kiadásokat, de nem mindig tudjuk befizetni magunkat koncertekre... A pestieknek ebből a szempontból könnyebb. Vidéken sokkal jobban megbecsülnek minket.
 
Ha a zenekar megalakulása óta eltelt 4 évből ki kellene emelni a legfontosabb momentumot, mi lenne az?
 
A Neo fm-s meghívás! Élveztük azt a stúdiót a Borossal. Főleg a dohányzót. Ott elég sokat megtudtunk a magyar zenepiac igazságairól... Néha azt érzem, hogy jobb megmaradni underground szinten. Bár a PeCsa-ban játszani is felemelő érzés volt!

Hol láthatunk benneteket legközelebb?
 
Január 28-én Tokodaltárón, február 4-én pedig Balatonalmádiban. Ha a basszeros (Pinyó) törött ujját nem kell műteni, akkor tavasszal bejárjuk a környéket, és Pestre is megyünk még. Ha követitek a Facebook-os oldalunkat, akkor mindig megkapjátok az aktuális híreket.
 
 

Címkék: távirati stílusban

süti beállítások módosítása