Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

Zorall karácsonyt mindenkinek! - 2011.12.25. Club 202

2011.12.17. 22:14 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 Aki járt már valaha Zorall koncerten vagy eltöltött már három napot a Zorall Sörolimpián, az pontosan tudja, hogy a Zorall család egy igazi család. Nevezhetnénk Zorall Armynak is, ki hogy szeretné, de a lényeg, hogy a zenét és a Zorallt szerető emberek néha, vagy akár egy évben többször is összegyűlnek, és egy jót mulatnak.

A Zorall koncerteken és a Sörolimpián barátságok és szerelmek szövődnek, amik sokszor a következő Zorall koncertig is kitartanak, de néha még annál is tovább. 

Nos, ezek után nem meglepő, hogy karácsony első napján, december 25-én a Club 202-ben a Zorall közösség megtartja saját karácsonyát. A kapu természetesen nyitva áll minden számára, aki az ajándékosztás és a karácsonyi vacsora után úgy érzi, hogy valami még hiányzik az életéből ahhoz, hogy ez a nap teljes legyen.
 
 
2011.12.25.
Zorall karácsony
Club 202
Belépő: 1500 HUF

Címkék: ajánló

Három este a Pecsa Caféban

2011.12.17. 15:43 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 
Az előttünk álló héten  három buli lesz a Petőfi Csarnok kávézójában. 21-én, szerdán este a Treff együttes lép fel a Beatrice helyett,mivel Ferónak  az X- Factor koncerten kell megjelennie, amely Murphy törvényének megfelelően, természetesen pont a Beatrice klubnapra esik. Január 4-től azonban visszatér minden a megszokott kerékvágásba, jön a Ricse és onnét kezdve minden második szerdán  találkozhatunk velük.
 
Csütörtökön a Club ' 68 évzáró karácsonyi buliján a házigazda Tűzkerék XT vendége ezúttal az Easy Blues zenekar lesz, amely a Felvidékről, Párkányból érkezik, valamint a legendás daltulajdonos, Dinnyés József, akivel a fellépés előtt Hegedűs  István és Nemes-Nagy Péter beszélget pályafutásának több mint  négy évtizedes élményeiről, emlékeiről.
 

23-án, pénteken érkeznek a három metálok, akik  mirha, tömjén és arany helyett ezúttal zúzós zenét, vidámságot és férfiasságot hoznak a klubba.  A kőkemény Reason X, Éjfény és Eye for I mellett, hogy a srácoknak is legyen min legeltetni a szemüket, Eranim, a csinos hastáncos lány lejti el csábos táncát a klub sejtelmes félhomályában.

 

www.pecsacafe.hu/

 

Címkék: ajánló

Rock Karácsony a Minivel - 2011.12.26.

2011.12.17. 15:39 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Karácsony másnapján, december 26-án este fergeteges buli veszi kezdetét 21 órától a Josefina Blues Bellben. Az idén negyvenéves jubileumát ünnepelő ős-Mini formáció ajándékkal is kedveskedik azoknak, akik terített asztalt, vendégséget, no és az elmaradhatatlan bejglit hátrahagyva sietnek jegyet váltani az év utolsó nagy Mini-koncertjére: minden jegy mellé egy ajándék Mini DVD jár!

„Nemzeti progrock – a Rockparttól Bartókig (ős-Mini 71-011)” címet viseli az idén összeállt legendás zenekar negyven éves jubileumi koncertsorozata. A magyar progresszív rockzene jeles képviselője Török Ádám (fuvola, ének) negyvenhárom éve hozta létre, azóta is vezeti a kitűnő formációt, a Mini együttest. A kis csapat 1968-as megalakulásától kezdve, hosszú éveken keresztül, hétről hétre - vasárnapról-vasárnapra - rendszeresen megtöltötte a Bem rakpart 6. sz. alatti művelődési ház klubhelyiségét, emellett fontos szereplője volt az Ifiparknak és a Tabánnak. 
 
1971-ben jött létre Papp Gyula billentyűssel, Nagy István basszusgitárossal, valamint Németh „Nemecsek” Tamás dobossal a Mini együttes egyik legsikeresebb felállása. A legendás négyes fogat másfél éves korszakához fűződnek a magyar rock történelem - nyugodtan kijelenthetjük - legjelesebb dalai, mint a Gőzhajó, a Vissza a városba, a Kereszteslovag, a Halványkék gondolat és a Délelőtt. Ide sorolhatjuk a lemezekről letiltott Bartók Béla feldolgozást is; az Este a székelyeknél című opusz az első hazai prog-etnorock-világzene megjelenésnek számított.
A koncerten megvásárolható az eredeti 1972 felvételeket tartalmazó új, erre a koncertsorozatra megjelent ős-Mini (Fruit Pebbles) CD, LP, valamint T-shirtök.
 
                                                                           
 - Hegedűs István -
 

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása