Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

Pulzus nevezettek - Over Help

2011.12.27. 21:33 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Az Over Help egy 2009 óta létező budapesti zenekar. Stílusok Pop/Rock/Metal, melyet sajátos módon adnak elő.  Budapesten szinte minden klubban, illetve neves helyen megfordultak, többek között: (PECSA, Zöld Pardon, Dürer kert, A38)
2009 őszén jelent meg első saját EP-jük, melyet követett egy Live CD és még egy EP,  2011 márciusában,  Soulmates címmel. Két év alatt több mint 100 koncerttel a hátuk mögött, sikerült fellépniük számos ismert magyar zenekarral, pl.: Isten Háta Mögött, Insane, The Idoru, the Grenma, Fish! és 2011 őszén több állomásos turnéra mentek a Leanderrel. Első videoklipjük 2011.decemberében jelent meg.

Tagok:

Burai Anna - Ének
Sánta Dániel - Ének
Kiss Dániel - Gitár
Horváth Koppány - Basszusgitár
Bartos Gábor - Dob

www.overhelp.hu/



 

Címkék: pulzus

Évbúcsúztató az Overcast zenekarral - Vadvirág táncház, 2011.12.30.

2011.12.27. 16:53 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Tudod, hogy mit jelent az Authentic Hungarian Funeral Rock N' Roll? Nem? No, akkor először is olvasd el a Novák Árpival készült interjút itt, a Metalkilincsen, majd december 30-án irány a Vadvirág Táncház, ahol mindezt élőben is megtapasztalhatod.

A nemrégiben újjáalakult Overcast idén ősszel megtalálta az ideális ritmusgitárosát is, így minden akadály elhárult az elől, hogy a régi és az új rajongók újra felfedezzék és megszeressék a zenekart. Az Overcast fent van a Facebookon is, és ér őket lájkolni :)

 



www.facebook.com/pages/Overcast-Authentic-Hungarian-Funeral-Rock-N-Roll/169745803039049


overcast.uw.hu/

Címkék: ajánló

Bloody Roots - Indul a menet!

2011.12.27. 15:48 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A két ünnep között a Bloody Roots egy percig sem pihen. December 27. és 30. között négy helyszínen is találkozhatnak a bandával a thrash metal szerelmesei. E négy állomáson a Bloody Roots állandó vendége lesz az Eye Beyond Sight. Őket legutóbb a Moby Dick vendégeként láthattunk Budapesten, a Club 202-ben.

Győrben és Sopronban a Leaner ( Nirvana tribute) segít majd a hangulat fokozásában, Sopronban pedig az Aurora zenekart is láthatják és hallhatják a Hangár vendégei. A december 28-i csallóközcsütörtöki Rock Karácsony vendégei között szerepel többek között a Phoenix zenekar is,akik a Újra talpon turnét zárják majd ezzel a bulival.

 


Ma tehát irány Marcali!

December 27. Marcali, Rock Klub
December 28. Csallóközcsütörtök, Kultúrház
December 29. Győr, Black Rock
December 30. Sopron, Hangár

A belépőjegyet elővételben megvásárlók között Bloody Roots, Auróra és Eye Beyond Sight CD-ket sorsolunk ki!

Jegyelővétel:
Sopronban: Hoffer Hangszer; Music Shop-Ron
Fertőszentmiklóson: Bezerédi Betérő Rock Kocsma
Győrben: Black Rock; McDonald's CD Bolt

www.bloodyroots.hu/

Címkék: ajánló

Pulzus nevezettek - Sziluett

2011.12.27. 14:48 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A csapat 2010 őszén alakult Pápán, a "zenélni szeretnénk" indíttatásból. Többrétű zenei gondolkodás, klasszikus zenei környezet, jó dallamívek, kifejező szövegkörnyezet. Ez a mottónk, és ha elérjük, hogy ezt a közönség is így érzi dalaink hallgatásakor, már megérte. Talán egy kicsit west coast, talán egy kicsit klasszikus, és ami ezen irányzatok mixébe belefér populáris kivitellel. A Sziluett zenekar csak saját dalokat játszik, de tervbe van véve, hogy a klubozás elindulásához a stílusunknak megfelelő zenéket is elő fogunk adni.

A csapat felállása:

Szórády Szabi – dobok
Tulok Zoli  -  basser
Illés Csabi  -  gitárok - vokál
Molnár Zoli  -  gitár - ének   
Németh Zoli  -  billentyűk
Szakács Ancsi  -  bill. string, cello
Koppány Peti  -  pozan
Petrákovics Csabi  - trombita

Címkék: pulzus

süti beállítások módosítása