Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

Lájkoltatási hadművelet - Decaying Incest

2011.12.09. 21:41 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 A zenekar 2005 óta zenél ebben a formációban. Sok helyen koncerteztek már az országban és mindig sikerült meghódítaniuk a közönséget. Legnagyobb sikerként egy csehországi fesztivál meghívást könyveltek el, melyre komoly előválogatás után jutottak ki.

2011 tavaszán megjelent első lemezük a Nail Records gondozásában, mely szintén egy komoly elismerés volt számukra. Jövőre tervbe van egy új videoklip is, és már készülnek az új dalok a második albumra.

A zenekar legközelebb január 14-én lép fel Érden, a Borgödörben. Addig lájkoljátok őket a Facebookon!
 
 

Címkék: lájk

Moby Dick lemezbemutató a Club 202-ben - vendég: Thornwill, Eye Beyond Sight

2011.12.09. 15:05 | Metalkilincs | Szólj hozzá!


6 hosszú év  után új stúdiólemezzel jelentkezik a Moby Dick.

A Holnapok ravatalán című lemez bemutatója december 10-én lesz a Club 202-ben, de ez a koncert nem csak lemezbemutató,  hanem a zenekar 30 éves jubileumi koncertje is lesz egyben.

 

 Az ünneplés a vendégzenekarok szempontjából is nívós lesz, hiszen két olyan remek csapat kapott lehetőséget, mint a Thornwill és az Eye Beyond Sight.
A Thornwill jelenleg második albumán dolgozik és december 10-én valószínűleg már új dalokat is hallhatunk  tőlük. A somorjai Eye Beyond Sight-nak pedig idén jelent meg második albuma, az Edge Records gondozásában.


A buli igen jónak ígérkezik, aki teheti, ne hagyja ki.

Thornwill
Eye Beyond Sight
Moby Dick
2011.12.10.
Club 202



http://www.moby-dick.hu/
 

Címkék: ajánló

Punk Mikulás - HétköznaPI CSAlódások, Prosectura, SKA-Pécs, Timebomb - 2011.12.10.

2011.12.09. 13:56 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Most szombaton Punk Mikulást rendeznek a pécsi ZION-ban. A szervezők igazán nívós programot állítottak össze erre a mikulás bulira, remek zenekarok sora várja majd a pécsieket és persze a távolabbról érkezőket is. Nézzük a programot:

19:00 Timebomb (Rancid Cover)
20:00 Prosectura
21:30 HétköznaPI CSAlódások
23:00 SKA-Pécs
 
Jegyár:
1.990.-Ft 20:00-ig
2.490.-Ft 20:00 után
(Csak helyszínen kapható!)
 
 Kapunyitás: 18:30
 
További infók: http://zionpecs.hu/

Címkék: ajánló

Barátok közt Hajnaltól – hajnalig…

2011.12.09. 13:42 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Monstre évzáró bulira készülnek az Örökmozgók. December 30-ára a PeCsa Café hangulatos rock and roll klubjába rendhagyó koncertre várják a kitartó P.Mobil hívőkkel együtt mindazokat, akik egy jó elő-szilveszterre vágynak, no és nem vetik meg a hamisítatlan rock and rollt.

Érdemes az év utolsó előtti napját a PeCsa Caféban tölteni. Előszilveszteri hangulatban, bőséges repertoárral szolgál a zenei életben negyvenkét évet lehúzott P.Mobil a december 30-i rendhagyó, maratoni klubhangversenyhez. A baráti légkör jegyében 22 órakor induló négymenetes szilveszteri koncertprogramot maga a közönség állíthatja össze úgy, hogy a kívánt zeneszámot egy rögtönzött kívánságműsor keretében, a színpadon közvetlenül Schuster Lóránttól kérheti.  
Már 20 órától „Isten hozott-itallal” (magyar gyümölcspálinka) várják az elszánt P.Mobil-hívőkkel együtt a rock and roll műfaj szerelmeseit, akik a 4.000.-Ft-os belépőjegy mellé távozáskor egy nagyméretű P.Mobil posztert is kapnak ajándékba. A jegy ára ezen felül magában foglal egy állandó belépőt a nyitragerencséri Rockmúzemba. Mindemellett az Örökmozgó csapattól már megszokott meglepetésözön, valamint a büfében kellő mennyiségű pálinka, illetve más alkoholnemű italok várják az előszilveszterezni vágyókat. 
Az est házigazdája Hajnal Gábor, aki egészen másnap hajnalig biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást. 
Jegyek már kaphatók a Bp. VI. ker. Király u. 108. sz. alatti Rock Diszkontban.
 
 - Hegedűs István - 

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása