Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

Radio Panic - Dangerous

2011.12.18. 19:16 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 A korábban Panic Radio néven ismert duó – Sívó Dániel és Budinszky Áron – stílust és nevet váltva elkészítette első lemezét. A disco punk után elektronikára váltva, Radio Panic név alatt született meg a 12 számos Dangerous. Mindent házilag rögzítettek, majd onnan kerültek a dalok Milkovics Mátyáshoz (Neo) és nyerték el végleges formájukat. Az új számok mellé újrakeverve és újraértelmezve felkerültek a korábbi kislemezes dalok is. Az album mától elérhető a honlapjukon, aki pedig élőben szeretné őket látni, annak a Corvintetőn kell töltenie a Szilveszter éjszakát.

 
 

Címkék: hírek

Előszilveszter a Borgödörben - Day of Joy, Flúg és Rubicon - Ingyenes!

2011.12.18. 18:45 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

December utolsó napjaiban már elkezdjük búcsúztatni az óévet. Függetlenül attól, hogy ki milyen évet hagy maga után, ezekben a napokban a vidámság és a jókedv  lényegében kötelező. Főleg akkor ha egy jó helyen, egy jó buli várja az emberfiát. Egy ilyen jó bulira készülhet az, aki december 30-án, pénteken az érdi Borgödörben szeretné az időt múlatni.

Egy igazi előszilveszteri-óévbúcsúztató rock esttel készülnek a háziak és ami a legfontosabb a remek zenekarok mellett, hogy a belépés ingyenes lesz. A Day of Joy kezdi majd az estét, utánuk a környéken már jól ismert Flúg lép a színpadra.  Az est harmadik zenekara a Rubicon lesz.

Ha esetleg valaki még nem hallott a fellépő zenekarokról ( van olyan? ), az az alábbi linkeken megnézheti és meghallgathatja őket. 

 
https://www.facebook.com/pages/Day-Of-Joy/243590878997037
https://www.facebook.com/Flugzenekar
https://www.facebook.com/rubiconofficial
 
2011.12.30.
Előszilveszter a Borgödörben
Day of Joy
Flúg
Rubicon
 
 A belépés ingyenes!
 
https://www.facebook.com/event.php?eid=261463760565639

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása