Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

Tribute fesztivál a Kaptárban - 2011.12.17.

2011.12.04. 22:47 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

December 17-én Tribute fesztivált rendeznek a debreceni Kaptárban, felvonultatva a magyarországi tribute zenekarok színe-javát, különös tekintettel a keményebb vonalra. Fellép a Szepultúra (Sepultura Tribute), a Bastards Of Bodom (Children Of Bodom Tribute), és a 213 (Slayer Tribute).

A rendezvényre jegyek elővételben kaphatók a Rock-Ness hanglemezboltokban 800 forintért és jól jár az, aki ez előre beszerzi, mert a helyszínen a belépő 1000 forint lesz.
 
2011.12.17.
Debrecen, Kaptár
Tribute Fesztivál
Kezdés: 19 óra
 
 
 

Címkék: ajánló

Rockkarácsony Szőgyén! - 2011.12.17.

2011.12.04. 19:47 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Rockkarácsonyt rendez a STRoke zenekar Szőgyén december 17-én. Szőgye Párkánytól 25 kilométerre fekszik és a STRoke zenekar két tagja is onnan származik. A karácsonyi bulin négy zenekar húzza majd a talpalávalót. A szintén felvidéki Connektor, akit jól ismerhetnek azok, akik gyakori vendégek a révkomáromi Rock Club 25-ben, a váci Spenie Ants és a tatai  Brockolee. A STRoke idén harmadik helyezést ért el a komáromi KZE tehetségkutatón és jövőre találkozhatunk velük a Pulzus tehetségkutatón is.

A buli este 6-kor kezdődik és 1,5 Euro lesz a beugró.
 

Címkék: ajánló

End of Paradise - Nem adják fel!

2011.12.04. 18:27 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Az End of Paradise 2008-ban alakult Székesfehérváron. Első éveiket, mint sok más zenekar esetében is, tagcserék nehezítették, és talán nem véletlenül lett az első lemezük címe: Ne add fel!  A lemezről, mely idén szeptemberben látott napvilágot, több zenei portál írt kritikát, és egy interjú is készült a zenekarral a zene.hu-n. Fehérvári zenekarként természetesen meghívást kaptak a Fezen rádióba is.

A szerzői kiadásban megjelent lemez, mely igen szuggesztív borítóval bír, teljes hanganyaga letölthető a zenekar honlapjáról, és a kedvenc dalra szavazni is lehet, sőt kötelező!
Az End of Paradise legközelebb december 23-án Dunaújvárosban, a Kaptárban koncertezik. 
 
Tagok:
Schweininger István - ének
Tóth László István - gitár, vokál
Menyhárt Mihály - basszusgitár
Németh Dénes - dob
 
 
Elérhetőségeik: www.endofparadise.hu
www.facebook.com/endofparadise
www.youtube.com/endofparadisemusic
 

Címkék: hírek

Ricse a Pecsában!

2011.12.04. 11:13 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 

Több mint harminc év után ismét klubot indít a Beatrice, a helyszín pedig nem más mint a Pecsa Café. A legendás zenekar egykori klubja 1978 és ' 80 között a Csepeli Munkásotthonban, közismert nevén a Melósban  volt minden vasárnap, ahol a telt házas közönség soraiban bizony az elhárítás emberei is meglapultak.

Ahogy Feró szokta mondani, "abból tudtuk, ki a megfigyelő, hogy az nem térdelt le, mikor felhangzott a Térden állva című nóta." A Nagy Feró, Lugosi, Miklóska, Gidófalvy, Donászi összeállítású zenekar igazi fekete báránynak számított, így lemezei sem jelenhettek meg abban az időben.

 A Ring kiadó azután 1987-ben a rendszerváltás közeledtének időszakában kiadta a Beatrice 78-88 dupla albumot, amelynek egyik korongján a hetvenes évek végének, a másikon a nyolcvanas éveknek a dalai szólaltak meg. Most újra megjelent a dupla lemez, korszerű hangzással és extrákkal, így az első buli tulajdonképpen ennek a bemutatója lesz.
 
December 7-e, szerda a nyitóest dátuma, amelynek vendége az egykori bandából Lugosi László, lesz beszélgetés, dedikálás és koncert, igazi hamisítatlan Ricse hangulattal. (külön érdekesség, hogy a Pecsa Café koncertmenedzsere, Hajnal Gábor volt az egykori Ricse-klub vezetője, így sok év után ismét együtt a "csapat".)
 
 

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása