Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

január 2012
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Kecskeméti Fringe - idén újra!

2012.01.12. 14:03 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Kecskeméti Ifjúsági Otthon 2012-ben ismét megrendezi a 14-30 éves fiatalok összművészeti fesztiválját. Több napon, több helyszínen, szerkesztett műsorok keretében, professzionális technikával kínálunk bemutatkozási lehetőséget a 14-30 éves alkotó fiataloknak minden művészeti ágban: zene, tánc, színjáték, film, képző- és iparművészet, fotó, stand-up comedy, illetve egyéb, a kreativitásra építő műfajokban és színpadi megvalósításokban. 

A rendezvény tervezett időpontja: 2012. március 29- április 1.
Regisztráció 2011. november 1-jétől: www.kio.hu
Jelentkezési határidő: 2012. február 1.
 
A fesztiválban való részvétel feltételei:
 
Korosztályi határok: 14-30 év
A politikai tartalmú, mások személyiségi jogait és érzékenységét sértő, a fesztivál szellemiségével nem összeegyeztethető programokat, nem tudjuk befogadni. 
Nevezési díj: nincs
A Kecskemét Fringe fesztivál biztosítja: a fellépés helyszínét professzionális alaptechnikával, a fesztivál általános promócióját, lehetőséget a szereplőknek, saját programjaik reklámozásához az egyes helyszíneken. Minden egyéb költség a fellépőket terheli. 
A Kecskemét Fringe programok mindenki számára díjtalanul látogathatók.
A Fesztivál résztvevői jelentkezésükkel hozzájárulnak, hogy az információs anyagukban elküldött, és a Kecskemét Fringe rendezvényen készült fotókat, videófelvételeket a Kecskeméti Ifjúsági Otthon a rendezvény reklám-propaganda anyagához felhasználhatja.
 
A 2012. februárig 1-jéig jelentkező szereplők programjait műsorba szerkesztjük, hogy az alkotók és az alkotások számára legalkalmasabb környezetben valósuljanak meg. A fellépés helyszínét és időpontját egyeztetjük az alkotókkal.
 
 
További információk: Zum Erika, Kecskeméti Ifjúsági Otthon, Tel.: 76/481-523
 

Címkék: hírek

Dirty Dogs hírek

2012.01.12. 12:56 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Dirty Dogs zenekar üzenete régi és új rajongóinak:

Boldog új esztendőt kívánunk mindenkinek! 
 
Reméljük idén is sokszor találkozunk sok-sok koncerten, fesztiválon, vagy csak úgy.
Mint tudjátok, megjelent második albumunk "Fekete mámor" címmel az EDGE Records gondozásában. Elvileg országszerte kapható, de aki tőlünk rendeli meg e-mailben a dirtydogsmusic@gmail.com-on annak dedikálva küldjük a lemezt 1000 Ft-os áron, ami már a postaköltséget is tartalmazza, ezzel a zenekart támogatja egyenes ágon!
A lemezre felkerült még a Kutyaként Élsz album 9 dala is bónuszként, így közel 80 perces lett a CD, ami nem nevezhető rövidnek! Természetesen továbbra is ingyen letölthető mindkét album a honlapról, a Fekete mámort a "Regisztrált tagoknak" menüpont alatt találjátok meg.
Készült egy videoklip is az "Itt van az idő" című dalhoz, amit már több mint 3000-en néztetek meg a Youtube-on, A "Bánj velem úgy" pedig már a 20000-hez közeledik! További jó nézelődést és zenehallgatást a dalokhoz!
Szerveződnek a koncertek és beindulnak a szavazások is a fesztiválokra, akinek van ideje és energiája azt megkérnénk, hogy támogassa a zenekart egy-egy szavazattal, előre is köszönjük! A részleteket a Facebookon és a honlapunkon is meg fogjátok találni, mind a koncertekkel, mind a szavazásokkal kapcsolatban.
Februárban ellátogatunk Szegedre, a Club Noirba a Crazy Dayz társaságában és Nemesvámosra, ahová már szinte hazajárunk, köszönet érte ottani barátainknak és ismerőseinknek. 
Márciusban pedig Tatabányán a Roxxyban gyűjtünk, immár másodjára a Tappancsnak. Reméljük, sokan eljöttök és segítségetekkel ismét hozzá tudunk járulni a kutyusok etetéséhez, gondozásukhoz.
Köszönjük eddigi figyelmeteket, támogatásotokat és persze látogatásaitokat koncertjeinken, oldalainkon!
Várjuk ötleteiteket, javaslataitokat hogy hol, kivel, mikor és miért, illetve miért ne!
 
 

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása