Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

január 2012
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Pulzus nevezettek - SirVive

2012.01.06. 17:06 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 

A zenekar alapítása egy gyerekkori barátsághoz fűzhető. Jurin Szabolcs (ének/gitár) és Schubert Máté (dobok) alapítottak egy zenekart 2008-ban. A kezdetektől fogva saját dalok írásával foglalkoztak, eleinte csak magyar nyelven. Később már angol nyelvű dalokat is születtek. 2010 nyarán fel is vették első angol nyelvű számukat. Még ugyanabban az évben december 10-én sor került az első saját fellépésre is. Azóta sorban követik egymást a koncertek. Ettől az időszaktól fogva a zenekar SirVive néven működik. 

 2011 áprilisában újabb két szám felvételére került sor Like Changing Seasons és Helpless címmel. Mindkét dal meghallgatható a YouTube-on. A felvételeket egy pécsi hangstúdióban rögzítették. Basszusgitáros poszton több tagcsere is történt, de végül 2011 nyarán csatlakozott a bandához Györgyi Donát. Ez év augusztusában rögzítették egyik akusztikus számukat, Secret címmel. A nyár és az ősz folyamán több tehetségkutatón is elindult a zenekar, több-kevesebb sikerrel. 2011 végén csatlakozott a zenekarhoz Hartmann Zsófia billentyűs. Ezzel kialakult a jelenlegi felállás. 
 
Jurin Szabolcs - gitár / vokál
Györgyi Donát - basszus
Hartmann Zsófia - billentyűk
Schubert Máté - dob
 

Címkék: pulzus

Pulzus nevezettek - Corvus

2012.01.06. 13:39 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 A zenekar 2006 óta létezik, akkor még nagyon-nagyon az elején voltunk, most már legalább az elejéig eljutottunk!:)  Eddig feldolgozásokkal és pár saját számmal álltunk ki a nagyérdemű elé, de ezt bővítjük további saját szerzeményeinkkel is, amiket próbálunk elfogadhatóvá varázsolni, mint amatőr banda. Igazán a saját számainkat nem lehet egy adott kasztba besorolni, merthogy mindenki ad bele a saját elképzeléséből, és így konkrét meghatározása nincs, eredetileg a metal a mérvadó.

 
Tagok:
 
Kovács Dávid - Ének
Tóth Attila - Basszusgitár, Vokál
Horváth "Duly" Bálint - Szólógitár, Vokál
Szalai Ádám - Ritmus gitár
Ungvári Tamás - Dobok
 
 
 

Címkék: pulzus

Újévi koncert a Pecsa Caféban - Phlegethon/Flúg/Cherokee/Steroid - 2012.01.07.

2012.01.06. 09:50 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 Kezd az Újévet a Pecsa Caféban!  Kezd az Újévet rock zenével! 

 A szezon nyitónapján, az év első szombatján a Phlegethon, a Flúg, a Cherokee és a Steroid  ráz majd fel mindenkit a januári depresszióból. Még nem heverted ki a karácsonyi vacsorát és a végeérhetetlen rokonlátogatást? Megint zoknit és kötött pulcsit kaptál karácsonyra? Még mindig tele van a lakás konfettivel? Már megint itt egy új év, és nem tudod, hogy mire számíthatsz? Nem, nem lettem jós. De mikor január 7-én reggel felkelsz, pontosan tudod majd, hogy mire számíthatsz, ha este felkeresed a Pecsa Cafét a Városligetben. Négy remek rockzenekar vár majd ott rád, hogy együtt kezdjék veled az Újévet, ami legyen bármilyen is, várjon bármi is ránk, a Rock az mindig velünk lesz, mert a Rock az örök. És nem, Mága Zoltán nem lesz ott.
A belépő a nyitóbulira mindösszesen 500 forint, ami kevesebb mint egy doboz cigaretta ára. Arról meg úgyis épp leszoktál :)
 
2012.01.07.
Újévi koncert, Pecsa Café
Phlegethon / Flúg / Cherokee / Steroid
 

Címkék: ajánló

Székesfehérvári Zenekör - csatlakozz Te is!

2012.01.06. 09:22 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 

Gyere el minden szombaton este 6 órakor a Museum Caféba a ZENEKÖR nevű eseményre! Ide te is beszállhatsz nem csak közönségnek, hanem énekelhetsz, és zenélhetsz is velünk. Hozd el kedvenc dalodat bármilyen zenei stílusban, és ha van, akkor a hangszeredet is! Érezzük magunkat közösen nagyon jól! Mindenkit szeretettel várunk erre a közös és hangulatos jammelésre, zenélésre.

 

 Cím: Székesfehérvár, Megyeház utca 17. (a város szívében)
 

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása