Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

Twister koncert újra Budapesten - vendég: Ördögárok

2011.09.18. 21:46 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Majd két hónappal a  Club 202-ben megtartott lemezbemutató után a Twister újra Budapesten játszik. Ebben az évben ez lesz az utolsó önálló koncertjük  a fővárosban, hiszen október közepétől a Junkies vendégeként járják az országot és velük térnek  majd vissza december 30-án a Club 202-be.

Remélhetőleg az a sok-sok rajongó, aki jelenlétével megtisztelte  a lemezbemutató koncertet, ismét felkerekedik majd, hogy hallja a Megkísértés című slágert, ami elhagyhatatlan egy Twister koncerten. Természetesen a zenekar full repertoárral készül és ebből nem maradhat ki a másik nagy kedvenc, az Így imádlak sem.

Ezen az estén az Ördögárok zenekar lesz a Twister vendége. A tehetséges dunaújvárosi banda épp egy háromszámos demón dolgozik, amihez nagyon ötletesen,  előrendeléssel lehet hozzájutni.

A zenekar, ugyanúgy mint a Twister, idén fellépője volt a Zorall Sörolimpiának, és bár az eső első körben elmosta a produkciót, később a fiúk be tudták fejezni azt,amibe igen élvezetes módon belekezdtek. Remélhetőleg a budapesti lehetőséggel újabb rajongókra fognak majd szert tenni.

2011.09.30.
PeCsa Café, Városliget
Ördögárok, Twister
Kezdés: 20:00
Belépő: 500 HUF

https://www.facebook.com/ordogarok
 http://www.twistermusic.hu/

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása