Facebook

Utolsó kommentek

Naptár

Flúg - készül a harmadik!

2011.09.28. 18:12 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A zenekar immáron 12 éves múltra tekint vissza. A jelenlegi felállás 2006 óta változatlan:
Barta Dani - dob
Dombi Ádám - basszusgitár
Lőrincz Zoltán - ének
Major Róbert - gitár

A 12 év alatt a Flúg számos sikert könyvelhetett el. Olyan zenekarok társaságában koncertezett mint a Black-Out, Lord, P.Mobil, Zorall és a Beatrice.Játszottak az EFOTT-on, a Félsziget fesztiválon és az Azfeszten.

Számos tehetségkutatón értek el szép eredményeket,aminek folyományaként az Universal ajánlott fel számukra előszerződést. A zenekar 2010-ben elkészített első videoklipjét, a Joggal & Örömmel című dalra, melyet a Black-Out-al közös lemezbemutató koncerten rögzítettek.
A legfontosabb állomás viszont 2009-ben történt a zenekar életében, mikor is megjelent második albumuk az Elviszlek magammal címmel. A lemez az Edge Record gondozásában jelent ment és mindenhol pozitív kritikát kapott. Idén nekiálltak a következő albumnak, de azért a munkálatok közben lesz idejük koncertezni is. Legközelebb október 29-én, Miskolcon a Cornerben láthatjuk majd őket.

https://www.facebook.com/pages/Fl%C3%BAg/143174972388306





 

Címkék: hírek

Bodriszatva a Shadowban!

2011.09.28. 16:26 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Tudjátok mi az a Bodriszatva? Gerencsér Károly egy szál gitárral.

Gerencsér Károly gyerekkora óta gitározik. Több alternatív-, progresszív-, psychedelikus-, folk-rock stb. formációban játszott már gitáros-szerzőként. 2000-től az InterPál zenekar énekes-gitáros-zeneszerző-frontembere volt, amellyel országszerte számos sikeres klub- és fesztiválkoncertet adtak.
Mostanában Bodriszatva néven, egyszálgitáros - általában "alternatív balladák" fedőnevű - akusztikus esteket ad.
Rendszeres fellépője  a Mediawave fesztiválnak, a győri NetVersFesztiválnak, a győri Rómer Háznak, egyéb budapesti és vidéki kluboknak, de játszott a Balatonfüredi Gitárfesztiválon, a Fishing on Orfűn is, írt még reklámzenét is.

A saját szerzemények mellett a külföldi és hazai „alternatív” zenei élet klasszikusai, gyöngyszemei, ritkaságai, valamint régi magyar slágerek átdolgozásai is békében megférnek egymás mellett a repertoárban, különös hangulatú egységet alkotva.

Ha kíváncsiak vagytok valami igazán különlegesre, akkor nézzetek le október 7-én pénteken a győri Shadow Rock Caféba.
A belépés ingyenes!

Bodriszatva
2011.10.07.
Shadow Rock Café
Kezdés: 19:00

Címkék: ajánló

KISS FOREVER BAND - A felnőttkor határán

2011.09.28. 13:30 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

16 év, 23 ország, több mint 800 koncert, 250 000 rajongó. Ezzel a néhány adattal lehet jellemezni a KISS FOREVER BAND munkásságát.

Az elmúlt 16 évben többször bizonyította  a zenekar, hogy érdemes az "Európa legnépszerűbb KISS emlékzenekara" címre, amit kemény munka és a KISS töretlen szeretete fémjelez. A kezdeti nehézségek után, mindenütt elismerően nyilatkoznak KISS rajongók a zenekarról, ami - a KISS rajongók nagyon kényesek - nagy dolognak számít. Még az eredeti banda is elismeri hogy az egyik legjobb alteregójuk a KISS FOREVER BAND.
A 16 év munkáját megkoronázandó, újra átélhetik a varázslatot a rock-és KISS rajongók a legendás KISS együttes "magyar hangjának" - KISS FOREVER BAND -  16.születésnapi koncertjén, 2011.október 7.-én a budapesti Barba Negra Music Club-ban!

Jöjjön el mindenki aki szereti a KISS-t, a rockzenét és "áldozzon" együtt a rock and roll oltárán!

Keep KISSin'
KISS FOREVER BAND

https://www.facebook.com/event.php?eid=278625012155740

Címkék: ajánló

Péntektől újra Hangfoglalás!

2011.09.28. 10:39 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Immáron hatodik éve rendezi meg a Hangszeresek Országos Szövetsége a Hangfoglalás kiállítást. Az eltelt időszak alatt az esemény Közép-Kelet Európa egyik jelentős zenei eseménye és a térség legrangosabb kiállítása lett.
A Hangfoglalás név ma már nem pusztán egy kiállítást takar, hiszen az esemény szervezője a Hangszeresek Országos Szövetsége az elmúlt öt év minden napján azon dolgozott, hogy ez az üzenet a lehető legszélesebb körbe terjedjen el és egész évet átfogó esemény-sorozattá váljék.
Országjáró roadshow, nyomtatott és elektronikus hangszer- és hangtechnikai magazin, nemzetközi zenei oktató tábor, országos ének-zenei verseny és számos egyéb közvetett és közvetlen zenei esemény, tartja folyamatosan frissen a Hangfoglalás nevet és a szellemiséget. Természetesen a legkiválóbb hazai és nemzetközi sztárvilág és szakemberek aktív közreműködésével, támogatásával.
A rendezvény soha nem látott médiafigyelmet kapott az elmúlt években, amelyből gyakorlatilag lehetetlen lenne felsorolást készíteni, hiszen a hazai televíziós stábok (híradós, kulturális, közéleti és zenei műsorok) folyamatosan forgattak.
A nyomtatott média is jelentős felületen foglalkozott az eseménnyel, mind előzetes, mind pedig beszámolók, értékelések formájában. Az internetes megjelenések pedig igazán káprázatosak voltak, hiszen a keresők százezres nagyságrendben ontották a Hangfoglalás név keresésekor a találatokat.

A kiállítás a látogatók számára 2011-ben is ingyenesen megtekinthető!

2011. 09.30-10.02.
SYMA Sport és Rendezvényközpont

A Hangfoglalás kiállítás szervezője:
Hangszeresek Országos Szövetsége
1132 Budapest, Visegrádi u. 32-34.
Tel: 06/1-330 9991
E-mail: hanosz@hanosz.hu
Web: www.hanosz.hu

 

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása