Facebook

Utolsó kommentek

Lájkoltatási hadművelet - Flúg

2011.10.12. 20:45 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A nevük ellenére a srácok nem flúgosak. Legalábbis nem jobban, mint bárki más. Sok-sok éve összetartja őket a zene szeretete. Voltak már fent és voltak már lent is. Most ismét elindultak felfelé, gyűrik az akadályokat, mert hisznek abban, amit csinálnak.2006 óta változatlan felállásban zenélnek és ez az összetartás már félsiker. Remélhetőleg a másik felére sem kell már sokat várni :)
Készül a harmadik lemez, aminek a koncepciója szokatlan és izgalmas. Különböző  filmalkotások rockzenei adaptációja lesz a következő anyag. Erről egyenlőre többet nem árulnak el, de előtte még elkészül egy maxi, amit várhatóan ez év végére lesz majd "kézzel fogható".
Addig is koncertek és ha tetszenek a srácok, örömmel fogadják a lájkokat:)

https://www.facebook.com/pages/Fl%C3%BAg/143174972388306

Címkék: lájk

TRB koncert Tunyóval! – 2011.11.19. Petőfi Csarnok

2011.10.12. 15:45 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Igazán különleges és megható eseményre készül Zeffer András a Fonogram díjas Mobilmánia együttes vezetője és a TRB.
 2011 november 19-én, a Petőfi Csarnokban egy rendhagyó koncert keretében és a technika segítségével  Tunyogi Pétert láthatjuk és hallhatjuk majd újra énekelni. Még egyszer utoljára.Az esemény vendége lesz  Tunyó lánya, Tunyogi Bernadett színművésznő is, aki édesapjával, duettet fog énekelni.

Tunyogi Péter 2008 november 9-én hunyt el, betöltetlen űrt hagyva maga mögött. Tunyó a hazai rockzene kiemelkedő egyénisége volt, halála nagy veszteség a magyar rockzene számára.
A rendhagyó koncerten neki állítanak emléket zenésztársai.
 


Petőfi Csarnok, Nagyszínpad
2011.11.19.
Belépő: 5000 HUF
Kezdés: 20 óra

https://www.facebook.com/event.php?eid=116601885110761


 

Címkék: ajánló

Wisdom hírek és egy kis játék!

2011.10.12. 14:22 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Szombaton indul a 10 éves jubileumi turnénk, az X WISE YEARS TOUR. A 10 állomásból 8 INGYENES, az első és az utolsó belépős. Egy fantasztikus koncerttel kezdünk Kiskunfélegyházán, a Tirana Rockers és a Thunderbolt társaságában.
Egy kis Facebook játék  is kapcsolódik a turnéhoz:
Amennyiben a turné 9 vidéki állomásának Facebook esemény oldalán jelölöd magad, hogy "Ott leszek" és az eseményt legalább 1x megosztod üzenőfaladon, tiéd lehet 1 Judas CD és 1 koncertjegy a december 17-i budapesti lemezbemutatóra! Részletek itt:

http://www.facebook.com/wisdommusic

Fontos itt megjegyeznünk, hogy a Szolnoki Művház váratlan bezárása miatt, az október  22-i turnéállomásunk Keszthelyen lesz az 512 klubban. A klub új helyszínen, a Csík Ferenc sétány 2. szám alatt üzemel jelenleg.

A december 17-i Club202-es lemezbemutatóra már kaphatóak a jegyek elővételben. Itt is van egy akciónk, nevezetesen, hogy aki elővételben vásárolja meg jegyét a koncertre, a helyszínen egy Wisdom pólóval lesz gazdagabb. Annyi a kitétel, hogy az első 300 elővételes érkező között kell lennetek. A jegyek a Ticketportal hálózatán keresztül, illetve a Club202, Headbanger, Hammer, CD Pince helyszíneken kaphatók, valamint honlapunkról rendelhetők.

Webshopunk bővült pár funkcióval, mostantól négyféleképpen tudtok Wisdom cuccokat rendelni, nem csak utánvétellel. Így jóval olcsóbban meg lehet úszni 1-1 rendelést. Nagyon sokan kerestétek, ezért pár napon belül kapható lesz a Judas pulcsi  is, várhatóan egy másik fajta kapucnis megoldásban, mint az eddigiek.

Bő 2 hete leforgattuk az új videoklipünket a HEAVEN AND HELL dalunkra. Hamarosan jön is a videó, de előtte itt egy kis szösszenet a kulisszák mögül:

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása