Facebook

Utolsó kommentek

II.Death 'n' Roll All Night Fesztivál az Agregatorral a Roxxyban!

2011.10.05. 14:41 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A nyári fesztiválok és az ősznyitó - ezúttal erdélyi klubkoncertek után - az Agregator zenekar lassan hagyományosnak mondható, neves zenekarokat felvonultató eseménnyel tér vissza szülővárosába, Tatabányára.

 Tavaly, az első Death'n'Roll All Night névre keresztelt fesztivált Éjfél felé című videoklipjük ősbemutatójával tették feledhetetlenné, most pénteken pedig a hazai és külföldi extrém metal underground vezető csapatait látják vendégül az idén ismét megújult Roxxy Music Caféban.
Az estét kilenc óra tájban nyitó Just Four zenekar nagyban hasonlít az este kiemelt vendégére, a Cadaveresre. Idén megjelent, Goddess című kislemezükkel robbantak be a köztudatba. Energikus dalaik meghallgathatóak a zenekar weboldalán, de élő produkciójuk is mindenképpen figyelmet érdemel.
A folytatásban a cseh Swordfish zenekarral evezhetünk majd az északi dallamos death metal vizeire. Zenéjükben gyakran idézik a göteborgi stílusalapító In Flames és Dark Tranquillity hangulatait, s a feldolgozások mellett számos saját dalt is bemutatnak majd a brünni zenészek.
Őket a fesztivál kiemelt zenekara, a hazai underground metal egyik zászlóvivője, a Cadaveres követi. A banda már két éve nem játszott a városban, így a mostani buli kiváló alkalom lesz arra, hogy kitöltsék az extrém metal híveiben hagyott űrt. Közel egy órában kapjuk majd meg Körmi csapatának könyörtelen dühét, haragját - átitatva a hat zenész sajátos hangulatú rezdüléseivel.
A fesztivált a vendéglátó Agregator zenekar zárja majd. A hazai és külföldi klubkoncerteken, valamint nyári fesztiválokon megedződött új felállás első tatabányai koncertje lesz a pénteki. A program az Emberség album dalai köré épül majd, de biztosan elhangzanak majd olyan, a városban videoklipbe öntött klasszikusok is, mint a Gyökerek nélkül vagy a Zuhanás.


Búcsúztassuk együtt ezt a kissé elnyúlt nyarat - súlyos zenékkel - pénteken a Roxxy Music Caféban!

2011. 10. 07. (péntek) - Tatabánya, Roxxy Music Café

Fellépők (sorrend):

JUST FOUR
SWORDFISH (CZ)
CADAVERES
AGREGATOR

Kezdés: 20.00 óra
Beugró: 1000 Ft
 

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása