Facebook

Utolsó kommentek

Agregator hírek - Jön az Eredendő!

2011.10.17. 23:37 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A sikeres erdélyi klubkoncertek és az indián nyarat búcsúztató tatabányai Death'n'Roll All Night fesztiválunk után kissé visszavonulunk, hogy összerakjuk és rögzítsük legújabb dalainkat. Ezek lesznek a 2009-es Emberség lemez óta írt első új szerzemények, amelyeket már a 2011 elején csatlakozott Csóra Miklós és Horváth Gábor páros közreműködésével készülnek majd.

Terveink szerint három dallal fogunk megjelenni, amelyek az első hullámát fogják jegyezni "Az Eredendő" című kiadványsorozatunknak. Ez egyelőre alcím nélkül létező hármas zeneileg az Emberség hangulatának továbbvitele lesz, ám szövegvilága az elődjére jellemző bezártság és a világtól elfordulás jegyein túllépve inkább a megkísértettséget és az egyén belső pokoljárását hivatott megfesteni. Igyekszünk minél jobban a dalokba foglalni az aktuális felállás erősségeit, így várhatóan ismét sokoldalú, hangulatokban gazdag dalokat kapnak majd rajongók.
 A megjelenéshez kapcsolódó videót ismét Sánta Balázs és a Soulvision Arts csapata készíti, az ő munkájukat dicséri a Zuhanás és a Gyökerek nélkül klipek sötét és dekadenciától fűtött vizualitása. Az Eredendő I. megjelenése 2012 márciusára várható, a zenekar fennállásának 15. évfordulóján.

Addig is az előző lemezek dalai letölthetőek a zenekar oldaláról (www.agregator.hu), illetve mindenkit várunk idei utolsó koncertünkön október 21-én Budapesten a Tündérgyárban, ahol a Fekete Zaj Klub keretei között nyitjuk meg a hétvégét a Variola és a Black Leaves romjain alakult Ide Gen társaságában.

http://www.agregator.hu/

Címkék: hírek

Lájkoltatási hadművelet - Hangerilla

2011.10.17. 20:24 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A zenekar életében az első fontos történés 2008-ban volt, mikor is elkészült egy demo.  Ezzel a demoval jelentkeztek néhány tehetségkutatóra és a legutolsót, Tatabányán meg is nyerték. A főnyeremény egy videoklip volt, amit a legnépszerűbb dalukra készítettek el.
A srácok játszottak már a Hegyalja fesztiválon és több ismert zenekar előtt. Idén végre nekifogtak első lemezüknek, de mielőtt ezt bemutatnák a nagyközönségnek, egy dal ízelítőül szétküldenek pár ezer zeneszeretőnek, az októberi RockinforM magazin segítségével.


Ha szeretnétek róluk többet tudni, lájk: https://www.facebook.com/hangerilla


 

Címkék: lájk

HOBO koncert - Búcsúzik a pécsi Ifjúsági Ház - Az utolsó nagykoncert

2011.10.17. 11:50 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

 

Pécs könnyűzenei élete és az Ifjúsági Ház történelme is, már a kezdetektől fogva összefonódott a Hobo Blues Band zenekarral. Az elmúlt évtizedekben Földes "Hobo" László a Kossuth-díjas művész számtalanszor, és mindig óriási sikerrel lépett fel Pécsett, így nem meglepő, hogy az Ifjúsági Ház ezt a produkciót választotta záró rendezvényének.

A koncerten várhatóan majd Földes László több mint harminc éves életművének legkiválóbb gyöngyszemeit viszi színpadra.


A koncerttel kapcsolatban még egy érdekesség:


Október 22-én, Pécsen, a koncert előtt végre megjelenik és a helyszínen megvásárolható lesz a búcsúkoncertet megörökítő dupla CD és DVD:
A banda megy... (az Ifjúsági Ház bezár..., de)
A ZENE MARAD!
A dedikálás egyből a kapunyitással kezdetét veszi, 19:30-kor!!!

Időpont: 2011-10-22
Kapunyitás: 19:30
Dedikálás: 19:30
Koncertkezdés: 20:30
Jegyár: 2.500.-Ft

Jegyek korlátozott számban kaphatóak a
Ticketportal bolthálózatában és internetes felületén
www.ticketportal.hu


www.zombie11.hu
www.ihpecs.hu

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása