Facebook

Utolsó kommentek

Cherokee, Nemcsak Berry, Private Colt a a Josefinaban - 2011.10.28.

2011.10.27. 19:50 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Igazi vadnyugati hangulat fog pénteken uralkodni a budapesti Josefina Blues Bellben. Talán ezt most nem kell magyarázni, viszont fussunk végig gyorsan a fellépő zenekarokon. A Cherokee-t nem nagyon kell bemutatnom a budapesti rockkoncertekre járóknak, de annyit azért fontos tudni róluk,hogy elmúltak 10 évesek, az első lemezükre készülnek és az októberi RockinforM válogatás cd-jén az egyik daluk is meghallgatható. A Nemcsak Berry sem most kezde a zenelést. a 2000-ben alakult zenekar alapkoncepciója Chuck Berry nóták interpretálása volt, majd később a repertoár újabb előadókkal is bővült. A Private Colt power rock'n'rollt játszik és régen Sexpress névre hallgattak.


Ők hárman várnak mindenkit sok szeretettel, október 28-án, azaz holnap a Josefinaban!

Címkék: ajánló

Nevergreen nyereményjáték - játssz az Új Birodalomért!

2011.10.27. 17:48 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Az új Nevergreen lemez már a finisben és hamarosan újabb információk kerülnek majd napvilágra az új albummal kapcsolatban. Addig is egy játékra hívunk Benneteket, amely során három szerencsés megnyerheti a zenekar legutóbbi albumát az Új Birodalmat.
 A lemez 2009-ben jelent meg a Hammer Records gondozásában és akik akkor megvásárolták, rögtön egy belépőhöz is hozzájutottak a régi Wigwamban megrendezett lemezbemutatóra. Ez az album összesen 19 track-et tartalmaz, amiből  9 magyar és 10 angol nyelvű , és ezek között  megtalálható a mára már slágerré vált Madonna átdolgozás, a Frozen is. A bonus dvd-n, interjúk, képek és a 2007-es Gothica fesztivál felvétele is megtalálható. Ahhoz, hogy hozzájussatok ehhez a lemezhez, három kérdésre kell válaszolni a zenekarral kapcsolatban.

1. Hanyadik albuma lesz a zenekarnak a most megjelenő lemez?
2. A Frozenen kívül mely más nótákat ültetett át saját stílusára a Nevergreen? ( két dalcímet kérünk)
3. Melyik albumon és melyik évben jelent meg a zenekar egyik nagy slágere, a Kereszt az égen?

A válaszokat november 6-ig várjuk, ide: metalkilincs@gmail.com

http://www.nevergreen.hu/
https://www.facebook.com/nevergreen.hu

Címkék: játék

Rocktusa a Trafikban az 1 Like Rock kameráinak kereszttüzében! - 2011.11.12.

2011.10.27. 17:19 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

November 12-én egy újabb Rocktusa fog bekövetkezni, ezúttal a Trafik klubban. Az esemény különlegessége, hogy a Music Chanel, 1 like Rock című műsorának szerkesztői is tiszteletüket teszik majd. Ahogy természetesen néhány remek banda. Név szerint: Killusion, The Morning Star,Alias, Skaballeros, S.C.901, G.M.T., Éberálom.
A Killusion zenekar a lemezbemutatóját tartja ezen az estén, a death/thrash/progresszív metalt játszó The Morning Star pedig Dunaújvárosból érkezik majd a tusára. Az Alias jelenleg második albumán dolgozik és Budapest most először ismerkedhet meg az új, hármas felállással. A srácok februárra tervezik az új lemez megjelentetését. A Ska-punk stílusban muzsikáló Skaballeros egy öttagú budapesti zenekar, és bár a facebookon található önvallomás szerint szar zenét játszanak, biztosan tudom,hogy érdemesek a meghallgatásra. Az érdekes, S.C. 901 névre hallgató zenekarról és a G.M.T-ről sok információ nem találtam, így őket nektek kell majd felfedeznetek, viszont a pop-rock stílusban nyomuló Éberálom zenekart ismerem,sőt a pesti bulizni járók is, hiszen viszonylag sokat koncerteznek a fővárosban.
A lényeg, hogy november 12-én, ha időd és kedved engedi, nézz le a Trafikba és mosolyogj a kamerában:)

    

 http://www.rocktusa.hu

Címkék: ajánló

Zenekarok figyelem! - Újra indul a Kincses Sziget a Hálózat TV műsorán

2011.10.27. 16:39 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Újra indul a Kincses Sziget című  nagy sikerű TV műsor a Hálózat TV-n.  A televízió nézők  több éven át kísérhették figyelemmel az adásokat, ami a mai viszonyokat tekintve nagy szó a média világában. A műsor most is mint régen, elsősorban az élő zene kedvelőinek próbál szórakozást nyújtani, a maga stílusában sajnos már szinte egyedülálló módon, nagy klasszikusokkal és új arcok bemutatásával egyaránt és több millió háztartásba jut el.
 
A műsor most egyedülálló módon lehetőséget ad fiatal klippel nem rendelkező zenekarok bemutatására, a következő rendszerben:
A műsor szerkesztői , egy meghatározott bekerülési költség fejében elkészítik a zenekar videoklipjét, majd minimum 7 alkalommal adásba is adják egy rövid bemutatkozó riport kíséretében. A klip felkerül majd a televízió saját youtube csatornájára illetve weboldalára is. A zenekar természetesen megkapja a videoklipet és felhasználhatja további promóciós célokra.
A műsor szerkesztői ezzel az akcióval szeretnének hozzájárulni a jelen pillanatban nem túl acélos rockélet fellendítéséhez.

Bővebb info: Juhász Zsolt tel: 06 20 343 373 0

Referencia klip:

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása