Facebook

Utolsó kommentek

Játssz és nyerj Flúg cd-t!

2011.10.30. 21:24 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Azt csiripelték a kismadarak, hogy szombaton este a Flúg egy igazán jó hangulatú koncert keretében mutatkozott be Miskolcon. Nos, Miskolc népe, sőt Magyarország népe figyelem! 5 szerencsés nyerheti meg most a Flúg zenekar 2009-ben, az Edge Records gondozásában megjelent cd-jét, mely nagyon jó kritikákat kapott mindenhonnan. Azért, mert jó! :)

Ha szeretnétek tulajdonosai lenni az Elviszlek magammal című lemeznek, akkor itt van három kérdés,amire tessék szépen jól válaszolni:

1. A Flúg mióta zenél a jelenlegi felállásban?
2. Mi volt a 2006-ban megjelent EP  címe?
3. Mely zenekar társaságában fognak előszilveszterezni december 30-án?

A válaszokat ide várjuk: metalkilincs@gmail.com, eddig: 2011.11.13.


http://flúg.hu/
https://www.facebook.com/Flugzenekar

Címkék: játék

Fiúk kontra csinos lányok december 3-án a West Bahnhofban!

2011.10.30. 19:53 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Igen jó dolga lesz a Cherokee zenekarnak december 3-án. A Vasmacska és a Bubble Babes társaságában zenélhet a Nyugati téri aluljáróban található West Bahnhofban. De nem csak a Cherokeenak lesz jó dolga, hanem a közönségnek is, hiszen a buli ingyenes lesz mind rockrajongó számára. A Cherokee zenekar azontúl, hogy ezen az estén csinos lányokkal zenélhet, dolgozik az első lemezén, ami várhatóan jövő tavaszra készül majd el. Nemrégiben pedig lehetőséget kaptak, hogy felkerüljenek a RockinforM válogatás cd-jére, amin a Te vagy a trófeám című dal hallgatható meg.
A Vasmacskákat nem nagyon kell bemutatni, hiszen felbukkanásuk elég gyakori. Legyen az a Zorall Sörolimpia vagy a Club 202. A Bubble Babes egy viszonylag fiatal formáció, akik vagány, fiús nótát játszanak, nu-metal stílusban.

Ha december 3-án egy jót akarsz bulizni, ráadásul ingyen, akkor irány a West Bahnhof!

Bubble Babes
Vasmacska
Cherokee

    
Nyugati tér aluljáró, Budapest,Teréz krt. 55.

Címkék: ajánló

Pulzus nevezettek - Arizona zenekar

2011.10.30. 19:18 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A zenekar 2008-ban alakult és stílusát tekintve pop-rock. A zenekar a nevét arról a kávézóról kapta, ahol a lényegében megalakult. Az első időben feldolgozásokat játszottak, majd ahogy egyre jobban összeszokott a csapat és átadták egymásnak ötleteiket, megszületett az első dal, a Kitárt szárnyakkal. 2009-re készen volt az első demolemez is és a zenekar folyamatosan koncertezett. 2010-ben már több fesztiválon is fellépési lehetőséghez jutottak és a lendületet az egyik alapító tag, Hajas kiválása sem tudta visszafogni.
Idén elkészült az első lemezük, Gyúljanak a fények címmel és leforgatták első klipjüket is a Te vagy, aki kell című nótára. A zenekar dunaszerdahelyi székhelyű és legközelebb november 17-én láthatják és hallhatják őket az érdeklődők a dunaszerdahelyi VMK-ban.

Gasparik Ferenc- billentyű
Bokros Kriszta - ének
Gerő János - gitár
Madari Gábor - basszusgitár
Szabó András - dob

http://arizonamusic.hu/

Címkék: pulzus

Csepel Zeneművek - ahol nem szól rád a házmester!

2011.10.30. 18:46 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Csepel Zeneművek a Pulzus tehetségkutató következő főtámogatója. A Csepel Zeneművek próbatermeiben havi és óradíjas próbatermek közül lehet választani, de lehetőség van buliterem bérlésére is 50 főig, ahol  egy kis színpad hangosítással, csocsó és flipper is  áll a bérlők rendelkezésére.
A Csepel Zeneművek egyes próbatermei olyan híres muzsikusokról lettek elnevezve, akik már nincsenek közöttünk. Ezen próbatermek többek között  Máté Péter, Szécsi Pál, Pege Aladár, Radics Béla, Kun Péter és Zámbó Jimmy emlékét őrzik .
Az idén 10 éves  Csepel Zeneművek próbatermeiben próbál a Depresszió, a Zorall és a Junkies is.

 


Tovább információk a honlapon: http://www.csepelzenemuvek.hu/

 

Címkék: pulzus

Tamás a Dürer Kertben tér vissza a Rubicon élére! - Rendelj jegyet, ha nem akarsz lemaradni az eseményről!

2011.10.30. 13:35 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

December 3-án, egy több zenekaros megmozdulás keretében láthatjátok és hallhatjátok újra a Rubicon zenekart. Tamás felépült és a visszatérés örömére két vadiúj szerzeménnyel is készülnek a srácok ,amit már a második  nagylemezre rögzítettek. A hosszú szünet után a zenekar már izgatottan várja a találkozást rajongóival és remélik, hogy ez az érzés kölcsönös.
A rendezvényen a következő fellépők lesz még: Szuszpenzor, Metalmoovers, Oplafon, Smith&Friends és az Alteriah.

Nagyon fontos információ, hogy jegyeket a helyszínen nem lehet majd vásárolni, kizárólag elővételben, 800 forintért, a zenekaroktól. Ha nem akarsz lemaradni a Rubicon visszatérő koncertjéről, rendelj jegyet a zenekartól a következő emailcímen: info@rubiconrock.hu

Várunk mindenkit sok szeretettel!

https://www.facebook.com/rubiconofficial
http://rubiconrock.hu/

Címkék: ajánló

Omen - november közepén irány a stúdió!

2011.10.30. 12:36 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

5 év után új, dupla albummal jelentkezik hamarosan az Omen zenekar. November 14-én stúdióba vonulnak és rögzítik az új dalokat, melyek szövegét Horváth Attila és Szeberényi Attila írta a zenekar számára. A dupla album érdekessége, hogy a másik lemezre 10-12 régebbi Omen nóta fog felkerülni, szimfonikus hangszerelésben. Ez Derzsi György "keze munkáját" dicséri majd.A zenekar naplószerűen fog beszámolni a történésekről, hogy a rajongók mindenről informálódni tudjanak majd.

http://www.omen.hu/
https://www.facebook.com/Omenzenekar

Címkék: hírek

süti beállítások módosítása