Facebook

Utolsó kommentek

Bemutatkozik a Just Four!

2011.10.04. 17:19 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

A Just Four 2008-ban alakult metal zenekar, de hívható propeller metalnak is, a koncerteken megállás nélkül pörgő hajak, a zene sebessége és dinamikája miatt. Trash/extreme/hardcore elemek fedezhetők fel a fejletépős riffekben és ugrálós Groove-okban. Céljuk kezdetben az iskolai tehetségkutatón való szereplés volt, azonban hamar rájöttek, hogy ez az egész jóval túlmutat egy egyszerű garázszenekaron. Két tagcsere után kialakult a jelenlegi felállás és több versenyen is sikereket értek el: A Just Four a 2009-es pécsi Rockmaraton Local Heroes Tehetségkutató napi győztese, Metal School tehetségkutató 2009 második helyezettje, és a 2010-es budapesti XIII. kerületi tehetségkutató első helyezettje, illetve legjobb gitáros és basszusgitáros címet bezsebelő zenekar lett.

Koncerteztek Magyarország nagyobb városaiban, Pécsett a 2010-es Rockmaraton Fesztivál programját nyitották, játszottak főzenekarként a Depresszió helyett a csolnoki Szeptemberfeszten, a Ganxsta Zolee és a Kartel után. 2010 őszén csatlakoztak a Wackor zenekar ingyenes turnéjához is, de ezek csak a jelentősebb fellépések a több mint 50, hátuk mögött levő koncertből.

2011 tavaszán a Blind Myself, Cadaveres és a Cojones társaságában járják az országot, emelet gyakran játszanak a Wackorral és az RKH-val, de önállóan is sikeres koncerteket adnak. 2011 február 19-én megjelent az első EP, Goddess címmel, melyet több mint 120 fő előtt mutattak be Esztergomban!

2011 nyara Kristóf (gitár)és Slukk (ének) műtéteivel teltek, ezért a fesztivál idényből a zenekar kimaradt. Nyár végére azért sikerült a bandának rendeződnie, így lenyomtak néhány koncertet, többek között a WMD előzenekaraként és részt vettek a Karasna fesztiválon is.
Ősszel ismét csatlakoztak a Blind Myself zenekarhoz, hogy részt vehessenek a „Megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért” névre keresztelt turnéjukon, amivel Németországba is eljutottak.

Letöltő link a Goddass EP-hez:
http://www.mediafire.com/?gc164j9abpiz470


http://www.myspace.com/justfour


 

Címkék: bemutatkozik a

A Twister lecsap Kazincbarcikán is!

2011.10.04. 16:29 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Jövő héten kezdetét veszi a Junkies-Twister közös zajongás, de október 22-én a Twister önálló koncertet ad majd a kazincbarcikai Diamondban.

A zenekar, a HammerWorld magazin mellékleteként megjelent lemezével komoly rajongótáborra tett szert vidéken is, és a kelet-magyarországi rajongók már nagyon várják az első találkozást. Remélhetőleg addigra már kapható lesz a zenekar cd-je,  így az is meg tudja majd vásárolni,aki lemaradt az újságról. A cd természetesen megrendelhető lesz a zenekartól is, erről bővebb információt majd a Twister honlapján találnak az érdeklődők.

 


Október 22-én pedig mindenkit várnak szeretettel a kazincbarcikai Diamondba!

http://www.twistermusic.hu/
http://www.diamondclub.hu/
 

Címkék: ajánló

Zorall Tour 2011- a következő állomás a Club 202!

2011.10.04. 15:35 | Metalkilincs | Szólj hozzá!

Augusztus elején jelent meg a Zorall legújabb lemeze,amihez a szerencsések először a Zorall Sörolimpián juthattak hozzá. Egy új lemezhez turné is dukál, amit a Zorall rendben meg is kezdett szeptember elején. A turné következő állomása, most szombaton a Club 202 lesz, amit a Zorall rajongók minden esetben tisztességesen meg is töltenek.

Azért egy kis biztatás nem árt, hiszen elvétve még lehetnek olyan emberek, akik eddig kimaradtak ebből az élményből. Nekik mondom és azoknak is, akik már nagyon jól tudják, hogy mit jelent: SZOMBATON ZORALL A CLUB 202-BEN! MENET VAN! :)
 

 

Kezdés: 20:00
Belépő: 1500 HUF

http://www.zorall.hu/

Címkék: ajánló

süti beállítások módosítása